Algemene leveringsvoorwaarden

 

  1. De taarten en cupcakes worden alleen op bestelling gemaakt. Er zijn geen taarten of cupcakes uit voorraad leverbaar.
  2. De taarten zijn standaard voorzien van 2 lagen vulling.
  3. Bij alle bestellingen wordt ervan uitgegaan dat de spullen worden afgehaald in Hoogvliet.
  4. Minimaal twee(2) dagen van te voren dient het volledige aankoopbedrag binnen zijn. Na goedkeuring van uw bestelling ontvangt u van ons de betaalgegevens.
  5. CakesBySam is een hobby activiteit. In geval van een calamiteit kan het gebeuren dat een bestelling geannuleerd wordt.
  6. Indien door onvoorziene omstandigheden CakesBySam niet in staat is de bestelling te verzorgen, heb je recht op volledige restitutie.
  7. Tot uiterlijk 14 dagen voor de leveringsdatum wordt de betaling bij annulering van de bestelling  volledig geretourneerd. Wanneer u de bestelling binnen 14 dagen voor de afgesproken leveringsdatum annuleert dan zal, in verband met de gemaakte voorbereidingskosten, 50% van het betaalde bedrag worden geretourneerd. Wanneer u de bestelling binnen 5 dagen voorafgaand aan de leveringsdatum annuleert, is er geen recht meer op restitutie.
  8.  CakesBySam is niet aansprakelijk voor enige schade, letselschade (b.v. als gevolg van allergieën) en schade aan goederen.CakesBySam, in de persoon van Samirah de Roos, is alleen verantwoordelijk voor schade die door CakesBySam is veroorzaakt, voor zover er sprake is van bewuste roekeloosheid van CakesBySam. CakesBySam is niet 

 

CakesbySam | Samirahderoos@gmail.com